Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Τι αρχιεπίσκοπο θέλει ο κ. Τσολογιάννης;

Αντιγράφω:
Sun Jul 13, 2008 11:39 am
ΤΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ
Ο λαός θέλει αρχιεπίσκοπο άδικο, βρώμικο, άπληστο, κλέφτη και γελοίο, για να μπορεί να νιώθει ανώτερός του, δηλαδή μη χειρότερός του. Να μπορεί να τον κατακρίνει, να τον ελεεινολογεί, να τον περιφρονεί, να τον σκυλοβρίζει, για να νιώθει αυτός ένα κλικ ανώτερός του.
(Οδυσσέας Τσολογιάννης. Από την ιστοσελίδα «Orthodoxia»)


Σχετικό, 1:

Ο κ. ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ «ΞΑΦΝΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ» ΜΕ ΤΟΝ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ, ΑΛΩΝΙΖΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!

PE!
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ;


Σχετικό, 2:

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ:

«Έχω μαζί του (με τον Ιερώνυμο) ιστορία εκεί στα της Λάρισας. Δημοσίευσα επιστολές σε εφημερίδες της Λάρισας εναντίον του έξαρχου Θηβών Ιερώνυμου. Εκεί στη Λάρισα επί Σεραφείμ πήγε και αντί να βοηθήσει, έπαιξε ρόλο ...Πιλάτου. Και ενέπαιξε όλους.
Από αυτούς τους Παλαιούς αρχιερείς πρέπει να μην εμπιστευόμαστε κανέναν. Είναι όλοι τους εκτεθειμένοι άγρια. Και εμείς δεν είμαστε χθεσινοί. Τα γνωρίζουμε. Λυπούμαι που τα γράφω, όμως θα δείτε θαύματα από αυτόν. Βλέπω πολύ πονηριά. Είναι μεγάλος διπλωμάτης.

Ξεχνώ τα άλλα που έχω ακούσει γι αυτόν. Θέλουν αποδείξεις, όχι ενδείξεις.
Πιστεύω ότι εκκλησιολογικά είναι διεφθαρμένοι σχεδόν όλοι τους. Μην βιαζόμαστε θα τον δούμε και θα δούμε. Πιστεύω πάνω από όλα βάζουν το φιλάδελφό τους. Φοβούμαι μήπως ...θα αρχίσει να κουκουλώνει τους ομοφυλόφιλους κληρικούς.
Στο παρελθόν τον είδα - ιδίοις όμμασιν - να ασπάζεται θερμότατα έναν κληρικό του Σεραφείμ που κατηγορείτο για ομοφυλόφιλος. Δεν το γνώριζε; Έκανε πως δεν το γνώριζε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: