Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Αυτός ρε Ιερώνυμε, ο Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ, δικός σου είναι;

Κυριακή με την Πανδώρα

Εν αντιθέσει προς τα άλλα δύο κόμματα της Αριστεράς, το ΠαΣοΚ ακόμη δεν έχει σχολιάσει τη θέση της λεγομένης Ιεράς Συνόδου ότι η συμβίωση εκτός χριστιανικού γάμου είναι πορνεία, που εκφράστηκε εξ αφορμής του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης.

Μετανοούν εμπράκτως για τις ταυτότητες, στο πλαίσιο της αναπαλαίωσης;

Το ΒΗΜΑ, 23/03/2008


Ακούς, Ιερώνυμε; Ακούς σεβασμό που έχει ΤΟ ΒΗΜΑ που εργολαβικά σε υποστηρίζει; Είδες πώς εκφράζεται για τον Οργανισμό (την Δ.Ι.Σ.) στον οποίον προεδρεύεις; «Λεγόμενη Ιερά Σύνοδος» είναι; Δεν είναι Σύνοδος; Τι είναι; Συναγωγή; Δεν είναι Ιερά; Τι είναι; Πώς ανέχεσαι την βρισιά; Μήπως συμφωνείς; Τότε τι ρόλο παίζεις εσύ εκεί; Του προβοκάτορα μήπως, και, εσύ;

Αυτή η «Πανδώρα», ποια είναι; Μέλος της Εκκλησίας σου είναι; Να την χαίρεσαι και την «Πανδώρα», και μια τέτοια (σαν τα μούτρα σου) προσωπική σου εκκλησία.

Κακομοίρη μου, κακομοίρη μου ΜαΣκαριότατε Ιερώνυμε! Πού κατάντησες! Να υποστηρίζουν αυτά τα «ωραία» μούτρα σου, ποιοι; Άλλοι τρεις εξίσου «ωραίοι» τύποι: Ο Ζακύνθου, ο Ιωαννίνων και ο Μεσσηνίας!!!..

Να σε υποστηρίζουν, και, οι εξωτερικοί της Εκκλησίας εχθροί, όχι δηλαδή οι ρασοφόροι εξαπτέρυγα σου, μόνο, αλλά και οι κοσμικοί τοιούτοι, οι δημοσιογράφοι του συγκροτήματος!!!..

Αυτός ρε Ιερώνυμε, αυτός ο Ι. Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ, δικός σου άνθρωπος είναι, και, αυτός; Αυτός που σήμερα ονομάζει «βρικόλακες» τους αδελφούς σου στην Σύνοδο επειδή λέει σκέπασαν τη δική σου «διαλλακτική» φωνή;

Ουστ, στην νέα εκκλησιαστική κατάσταση, και αίσχος, και φτου, ρε!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: