Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Το νέο ανέκδοτο Ιερώνυμου: Θα πεθάνετε από τα γέλια!

Του ΠΑΝΟΥ ΜΠΑΪΛΗ

Το σύμφωνο της ελεύθερης συμβίωσης προβληματίζει την Εκκλησία αλλά δεν πρόκειται να την οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις ή σε ακρότητες, ούτε σε μέτρα κατά των πολιτών οι οποίοι έχουν επιλέξει να ρυθμίσουν τη ζωή τους όπως αυτοί επιθυμούν.

(Ελεύθερος Τύπος. Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008)

1. «προβληματίζει την Εκκλησία»! Ποια «Εκκλησία»; Χα, χα, χα!..

2. «αλλά δεν πρόκειται να την οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις». Δηλαδή; Δεν έχει αποφασίσει αν συμφωνεί (ή όχι) με το νομοσχέδιο αυτό; Με πόσα αργύρια (κρατικών κονδυλίων) θα εξασφαλιστεί αυτή η παράταση της ανοχής (του γνωστού «οίκου» της «Εκκλησίας») για να αργήσει να αποφασίσει; Χο, χο, χο!..

3. «ή σε ακρότητες». Δηλαδή; Καταργεί ξαφνικά την εκτέλεση δια πυράς; Καταργεί ξαφνικά και όλα τα μεσαιωνικά βασανιστήρια; Τέρμα; Μέχρι εδώ ήταν; Χου, χου, χου!

4. «ούτε σε μέτρα κατά των πολιτών οι οποίοι έχουν επιλέξει να ρυθμίσουν τη ζωή τους όπως αυτοί επιθυμούν». Τι μέτρα θα μπορούσε να πάρει δηλαδή; Μέτρα για σώβρακα; Χε, χε, χε!

Επίλογος (στα σοβαρά):

Κάτι μου λέει ότι αυτές οι σκατόφατσες της πορνικής και ομοφυλοφιλικής εκκλησίας της Ελλάδος (των σκανδάλων και του κουκουλώματός τους), θα συνεχίσουν να θεωρούν (και με το δίκιο τους οι «άνθρωποι») δικούς τους «ανθρώπους» όλους αυτούς (τους «ελεύθερα συμβιούντες») και να τους κοινωνούνε κιόλας! Τα (τέτοια) παλιόσκυλα οι (τέτοιοι) «παπάδες», θα δίνουν ξεδιάντροπα, ασύστολα, «το άγιο στα σκυλιά»!

Αν έχω λάθος, διορθώστε με ΜαΣκαριότατε!!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: