Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

«Εμείς, οι διάκονοι της Εκκλησίας...»!!!..




ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ (ενθρονιστήριος λόγος):


«...Εμείς, οι διάκονοι της Εκκλησίας δεν υπάρχουμε για να αντιπαραθέτουμε επιμέρους απόψεις εναντίον άλλων απόψεων ή ιδεολογικές αντιλήψεις έναντι άλλων ιδεολογιών...»

Saturday, 16 February 2008. (greece.flash.gr)


ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ:
Μεταλλαγή, Εκκλησίας: Ήταν του κώ..λου, γίνεται της κλα..νιάς!!!
http://natapoume.pblogs.gr/2008/02/192212.html


ΣΧΕΤΙΚΟ:

Υποψήφιοι διάδοχοι Χριστοδούλου: Συμμαχία και με Διάβολο!!!

Όπως ανέφεραν ιεράρχες στο «Βήμα» η μάχη της διαδοχής έχει ενταθεί και πλέον γίνονται άμεσες κρούσεις προς όλους και απ' όλους αναφορικά με τον επηρεασμό του εκλεκτορικού σώματος.
Ταυτόχρονα σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι έχουν αρχίσει να επιδιώκουν τη δημιουργία κλίματος. Εντός αυτού του πλαισίου δραστηριοποιούνται ευθέως για τη δημιουργία σφαιρών επιρροής στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Ακόμη ζητούν τη στήριξη των φίλων που διαθέτουν στον πανεπιστημιακό χώρο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Επίσης καλούν σχεδόν όλους τους «συμμάχους» που απέκτησαν με την πάροδο των ετών σε άλλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες αλλά και στη Ρωμαιοκαθολική να τείνουν τη δική τους χείρα φιλίας και με έμμεσο ή άμεσο τρόπο να προβάλουν την ανάγκη εκλογής τους.
Αν και γνωρίζουν ότι όλες αυτές οι κινήσεις ελάχιστα μπορούν να επηρεάσουν ένα εκλεκτορικό σώμα με τις ιδιαιτερότητες της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, εν τούτοις ορισμένοι από τους υποψηφίους εκτιμούν ότι έτσι θα αποκτήσουν το «άρωμα νίκης» που τους χρειάζεται στη μάχη των εντυπώσεων.
Το ΒΗΜΑ, 13/01/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: