Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Διαψεύστηκαν ΤΑ ΝΕΑ: «Κρεμάστηκε» τελικά ο Ιερώνυμος!!!..

Δημοσίευση : 7 Μαρτίου

Διαβάζω στο http://ecclesianet.blogspot.com/, τα ακόλουθα:








«Είναι τριτοκοσμική η Εκκλησία του Ιερώνυμου τώρα που "κρεμάστηκαν" οι φωτογραφίες του στη Σύνοδο σε κορνίζα Καραγιαννάκη από τη Λειβαδιά;»

του Παρασκευά Χριστοδουλίδη

Διάβασα σε παλαιότερη ανάρτησή σας τα εξής που έγραψε η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ":

«ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με αρχηγούς κομμάτων ή κρατών- σε τριτοκοσμικές χώρες- είθισται η φωτογραφία του Αρχιεπισκόπου να αναρτάται σε εκκλησιαστικούς χώρους και γραφεία Μητροπόλεων. Εκλιπόντος του Χριστόδουλου, επισημάνθηκε το μελαγχολικό φαινόμενο της ταχείας αποκαθηλώσεως των πάσης φύσεως φωτογραφικών πορτρέτων του. Δεν πρόκειται να αντικατασταθούν, όπερ σημαίνει ότι οι κορνίζες θα αφήσουν σημάδια στους τοίχους. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ο νέος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θέλει να δει πουθενά κρεμασμένα κάδρα με δικές του φωτογραφίες»

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι από σήμερα σε όλα τα γραφεία της Ιεράς Συνόδου της εκκλησίας της Ελλάδος «κρεμάστηκε» το πορτρέτο του κ. Ιερώνυμου. Είναι ίδιου μεγέθους με το παλιό του Χριστόδουλου, έχει το ίδιο περίγραμμα και την ίδια κορνίζα (χρυσού χρώματος) και φέρει την υπογραφή «Φώτης Καραγιαννάκης - Λεβαδεια».
Ας σταματήσει λοιπόν η προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ που φαίνεται ότι κάνουν το παν για να «αγιοποιήσουν» τον κ. Ιερώνυμο και πλαγίως να πλήξουν τον μακαριστό Χριστόδουλο.
Ας μας απαντήσουν τα "ΝΕΑ", τώρα που διαψεύστηκαν: Είναι τριτοκοσμική η εκκλησία του Ιερώνυμου, τώρα που αναρτήθηκαν οι φωτογραφίες του;

Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.
Α ΚΑΙ Η CRISLER ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡONIA. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΑΚ ΜΕ ΤΟ ΧΕΛΩΝΑΚΙ ΚΑΛΗ Η PHAETON E.
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΜΑΪΛΗΣ είπε...

Mου το μετέφεραν και επειδή δεν το έχω διασταυρώσει το παραθέτω ως σχόλιο εδώ. Ο Μακαριώτατος χρησιμοποίησε τη Phaeton για να πάει στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Η μίνη αλλαγή ότι χρησιμοποιεί κανονικές πινακίδες και όχι ΙΑΑ όπως ο Χριστόδουλος. Αυτή είναι η μόνη αλλαγή φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις εξυπνάδες να αφήσει ο Ιερώνυμος και θα περιμένουμε να τον κρίνουμε. Μη μας το παίζει όμως τώρα αγιορείτης πατέρας και νηπτικός γιατί θα μας τρελάνει. Το Άγιο Πνεύμα τον εξέλεξε η το πρωτοπαλίκαρό του ο Ιωαννίνων, γνωστός ιντριγκαδόρος και σύγχρονος ρασπούτιν και κάτοχος μεγάλης περιουσίας (Η Ι.Μ.Ιωάννίννων είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος στην Εθνική τράπεζα της Ελλάδας). Ας αφήσει λοιπόν τις ανοησίες περί σεμνότητος και ταπεινότητος και ας ξυπνήσει από τον ύπνο του δικαίου, γιατί ήδη έχουμε αρχίσει πάλι να βυθιζόμαστε στην προ Χριστόδουλου εποχή.
Και κάτι τελευταίο. Ας σηκώσει λίγο την μέση του γιατί θα πιαστεί ο Ιερώνυμος από τις γονυκλισίες στον Πατριάρχη.

Η οσφυοκαμψία στον Πατριάρχη έχει και τα όρια της. Έλεος . Λίγη αξιοπρέπεια για την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ελλάδος. Ειδάλλως ας τρέξει ο Ιερώνυμος να δηλώσει επίσκοπος του Φαναρίου.

Ωραία του ταιριάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: