Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Κάθαρση; Ποια κάθαρση, βρε παιδί μου!

ο FORUMEPISKEPTHS έγραψε

Χααα, χαααα, χααααααα!

Να έχεις την ευχή μου βρε Μιχάλη, που με έκανες και γέλασα τόσο εγκάρδια τόσο δυνατά!

:-)

Κάθαρση; Ποια κάθαρση, βρε παιδί μου!

Ο μόνος ιερωμένος που έκανε «κάθαρση» (κανονική, με μπουγέλο και σφουγγαρίστρα), ήταν αυτός που τον έπιασαν σε ένα πορνείο να κάνει χρέη καθαρίστριας, δουλεύοντας εκεί σαν υπηρέτρια (δεύτερη δουλειά) , σφουγγαρίζοντας τα πατώματα του πορνείου!

Ο Ιερώνυμος λοιπόν θα κάνει την κάθαρση που εννοείς; Ποιος; «Η υπηρέτρια» καταστρώματος της κρουαζιέρας του Βαρθολομαίου στην Ελλάδα, στα πελάγη και στα «εδάφη του»;

Χααα, χαααα, χααααααα!

Μα, τα ομοφυλοφιλικά σκάνδαλα, δεν βγήκαν από μόνα τους στη δημοσιότητα, φίλε! Βγήκαν από τα συρτάρια εκκλησιαστικών ηγετών, όπως οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι έχουν καταγγείλει, με σκοπό να πλήξουν οι μεν τους δε!

Για δυο μεγάλα δε ομοφυλοφιλικά κέντρα, ένα φιλικό προς τον Αθηνών και ένα φιλικό προς τον πατριάρχη της Κωνσταντινούπολης είχε κάνει λόγο ο πολύς κ. Ζερβός, ο διευθυντής του πάντα ενημερωμένου, και σε αυτά, «Ορθόδοξου Τύπου» όταν έγραφε (σαν απειλή, σαν προειδοποίηση) ότι μια και οι εδώ παράγοντες (φίλοι του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου) καταγγέλλουν ότι μεγάλοι και ισχυροί ομοφυλοφιλικοί κύκλοι των Αθηνών είναι αυτοί που κατευθύνουν τον Βαρθολομαίο στην πολεμική του κατά της Εκκλησίας της Ελλάδος («νέες χώρες», κλπ), ενοχλημένος λοιπόν ο πατριάρχης από όλα αυτά (τις αποκαλύψεις εναντίον του), δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια (λέει ο «Ορθόδοξος Τύπος») αλλά θα ανοίξει, λέει, και αυτός (ο Βαρθολομαίος) τα συρτάρια του και θα αρχίσει να βγάζει βρώμα κατά των υποστηρικτών (ομοφυλόφιλων κληρικών, κλπ) του Χριστόδουλου!

Έτσι ξεκίνησε λοιπόν το πανηγύρι, αυτό του «ξεκαθαρίσματος» λογαριασμών! Η βαβούρα δηλαδή, όχι προς την κατεύθυνση της κάθαρσης, αλλά προς την κατεύθυνση του ξεκατινιάσματος, ένθεν και ένθεν του αδελφάτου!

Καταλάβατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: